ETO ve ETB mevcut başkanlarla seçime gidiyor

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) ile Eskişehir Ticaret Borsası üyeleri 1 Ekim Cumartesi günü sandık başına gidecek. Her iki oda da seçimler tek aday ile yapılacak.

ETO ve ETB mevcut başkanlarla seçime gidiyor
30 Eylül 2022 Cuma 12:28

2013 yılından bu yana Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Metin Güler,1 Ekim’de yapılacak Oda seçiminde başkanlığa yeniden talip oldu. Üç adayın yarıştığı 2018 seçimlerinde 93 meclis üyesinin 78’ini alarak ETO Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Metin Güler, seçimlere beyaz liste ile tek aday olarak girecek. Eskişehir Ticaret Odası organ üyesi seçimleri, 1 Ekim Cumartesi günü, ETO TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek. Oy kullanma işlemi saat 09:00'da başlayacak ve saat 17:00'de sona erecek. Yapılacak seçimlerde 41 meslek grubunda 92 meclis üyesi ve 225 komite üyesi belirlenecek. Seçim alanına ulaşabilmek için iki farklı noktadan servis tahsis edilecek. 
Eskişehir Ticaret Borsası’nda 2013’ten beri başkanlık görevini yürüten Ömer Zeydan, bu seçimlere yine tek aday olarak katılacak. Oy kullanma işlemi Eskişehir Ticaret Borsası’nda gerçekleşecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.