ETB Başkanı Murat Diri: Bizi bu hale getirenler utansın

Eskişehirspor Taraftar Derneği başkanı Murat Diri tesislerde yapılan taraftar buluşmasında konuştu. Diri, “Bizi bu hale getirenler utansın” dedi.

ETB Başkanı Murat Diri: Bizi bu hale getirenler utansın
28 Ağustos 2018 Salı 19:22

Eskişehirsporlu taraftarlar Tesilere giderek takım ile bir araya geldi. eETB Başkanı Murat Diri burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, "53 yılımızda nelerle uğraştığımızı herkes görüyor. Bugüne kadar Fuat hocam, futbolcular bizlerle birlikte mücadele ettiler. Eskişehirspor’un yanında oldular. Ancak gelinen noktada ne bizim, ne onların, ne de hocamızın yapacağı bir şey yok. Bizi bu hale getirenler utansın. Eskişehirspor'un ahı kimsede kalmaz. Eskişehirspor’u bu şehirde ekmek yiyen on binlerce insanın yapmadığını yaptı Fuat hocamız. Bugün antrenma çıkmama kararı alındı. Sonuna kadar haklılar. Diyecek hiçbir şeyimiz yok. Bizim bu sesimize kulak tıkıyan bütün seçilmişlere çok güzel bir sözü olacak bu taraftarın"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.