Çapa: Direne bileceğimiz kadar direneceğiz

Eskişehirspor’da işler yolunda gitmiyor. Takım ve taraftarlar tesislerde bir araya geldi. Teknik direktör Fuat çapa burada yaptığı açıklamada “Sonuna kadar direneceğiz” dedi.

Çapa: Direne bileceğimiz kadar direneceğiz
28 Ağustos 2018 Salı 19:34

Eskişehirspor’da lisans çıkması için alınması gereken 59 imzadan 43 tanesi alındı. Kalan 16 isimden 8 tanesi imza vermeye hazır ancak diğer sekiz ismin imza vermemesi büyük bir sorun. En az 12 milyon acil para gerekli. Eskişehirspor bu haldeyken akşam yapılan antrenmana çıkmama kararı alan Fuat Çapa ve öğrencilere açıklamalarda bulundu. Çapa biz buraya pes etmek için gelmedik derken, lisansı çıkmayan 13 futbolcu için arkadaşlarımız başının çaresine bakmak zorunda dedi. Çapanın açıklamaları şu şekilde “Bir şeyler söylemeye çalıştık. Ama maalesef yeterince sesimizi duyuramadık. Mustafa Destici dışında gelip de bize ne yapabilir diyen olmadı. Bu da bizi üzüyor. 1 milyon nüfusu olan bir şehrin, o kadar mazisi olan bir takımın bunu hak etmediğini düşünüyorum. Kişiler gelip geçici ama kulübün kalması gerekiyor. İnsanlar hafta sonunu ne diye bekleyecekler. Bundan sonra ne yapacaklar çok merak ediyorum. Biz burada pes etmek için direnmek için geldik. Direnebileceğimiz yere kadar da devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte herkes kendi yoluna bakmalı. Burada 12-13 tane lisansı çıkmayan futbolcumuz var. Onlara teşekkür ediyorum. Bu kulübün yanında oldular. Üzücü olan bu kadar karakterli bir grubu bir araya getirmişken bu grubu yok edeceğiz. En üzücü olan bu. Keşke sahaya çıkıp o mücadeleyi verebilsek ama bu mücadele saha içinde değil saha dışında verilmesi gereken bir iş. 13 tane arkadaşımız geleceğini düşünmek zorunda. Bizim ayın 31’ine kadar zaman var ama arkadaşlarımızın o kadar zamanı yok. Bundan sonraki sürecin ne olacağını yetkili kişiler söylemesi gerekiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.