ESTRAM Projesi Uşak’a örnek oldu

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ve beraberindeki heyet, Uşak’ta gerçekleştirmeyi planladıkları tramvay projesi için Eskişehir’e gelerek ESTRAM hatları ve atölyelerini inceleyerek bilgi aldılar.

ESTRAM Projesi Uşak’a örnek oldu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 14:22

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ve beraberindeki heyet Eskişehir’e gelerek ESTRAM Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler. Uşak’ta gerçekleştirmek istedikleri tramvay projesi için Eskişehir Tramvay Sistemini inceleyen Özkan Yalım ve ekibi, ESTRAM Genel Müdürü Hakan Murat Bayındır ve yetkililerden bilgi aldılar.

ESTRAM güzergâhları ile hatların teknik özellikleri, tramvay setleri, yolcu kapasiteleri gibi birçok konuda bilgi alan Yalım, Eskişehir’deki tramvay projesinin birçok kente örnek olduğunu belirterek, “Uşak’ta yapmayı planladığımız tramvay projesi için, Türkiye’de marka bir şehir olan Eskişehir’in tramvay sistemini incelemek istedik.” ifadelerini kullandı.

Yapılan incelemeler sonrası heyet, ESTRAM Genel Müdürü Hakan Murat Bayındır ve teknik ekibine teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.