Ali İsmail Korkmaz Yaşam Ödülleri sahipleriyle buluşuyor

Ali İsmail Korkmaz Yaşam Ödülleri, 2 Haziran’da Eskişehir’de gerçekleşecek anmanın ardından yapılacak törenle sahiplerini bulacak.

Ali İsmail Korkmaz Yaşam Ödülleri sahipleriyle buluşuyor
22 Mayıs 2024 Çarşamba 14:33

DİSK, KESK, TMMOB, EBTO ve ALİKEV’in düzenlediği Ali İsmail Korkmaz Yaşam Ödülleri, 2 Haziran saat 16.00’da Ali İsmail Korkmaz’ın saldırıya uğradığı Yunus Emre Caddesi Sanayi Sokak’ta yapılacak anmanın ardından saat 18.00’de Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek törenle sahiplerini bulacak. 

Ali İsmail Korkmaz Yaşam Ödülleri Düzenleme Kurulu adına açıklama yapan DİSK Eskişehir Temsilcisi Zeynep Kara, aradan 11 yıl geçmesine rağmen aynı heyecan ve istekle Ali İsmail Korkmaz adına düzenledikleri Yaşam Ödüllerini vermeye devam ettiklerini kaydetti. Kara, Gezi’nin demokrasi ve özgürlük mücadelesinde tarihsel bir öneme sahip olduğunu savundu.

Ali İsmail Yaşam Ödülleri bu yıl 7 Ekim 2023’ten bu yana İsrail saldırısına karşı direnen Filistin halkı ile 8 Temmuz 2018’de yaşanan Çorlu tren faciasında yakınlarını kaybeden ve faciadan bu yana hukuksal mücadele sürdüren ailelere verilecek. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.