ESO Şirketler arası basketbol turnuvası sona erdi

Eskişehir Sanayi Odası 50. Yıl kuruluşu kutlamaları kapsamında düzenlenen "Şirketler Arası Basketbol Turnuvası" oynanan son maçla tamamlandı.

ESO Şirketler arası basketbol turnuvası sona erdi
21 Ocak 2019 Pazartesi 14:12

Eskişehir Sanayi Odası Üyesi (ESO)  24 takımın mücadele ettiği turnuvanın şampiyonu Esçev Mühendislik olurken 2’nci Arçelik, 3’üncü ise TEİ oldu. Maçın ardından ilk üçe giren takımlara yüksek miktarda ödül ve kupaları Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile Sürel in Sports Kurucu Üyeleri tarafından takdim edildi. 

Ödül törenine, ESO Yönetim Kurulu Üyesi Recep Taşel, Emre Sarar, ve Evren Şahin, Sürel in Sports Kurucu Üyeleri Metin Sürel, Murat Sürel ve Banu Kurt  katılarak sporcuları ödülleri ile buluşturdu. 

Törende konuşan Sürel in Sports Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sürel, “Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Sürel in Sports Kurucu Üyeleri, değerli sanayiciler ve sevgili basketbol severler turnuvaya gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. ESO’nun 50. Yıl kuruluş kutlaması kapsamında düzenlemiş olduğumuz basketbol turnuvalarının bugün finaline gelmiş bulunuyoruz. İlk öce şunu söylemek istiyorum,  bizler daha fazla takımdan oluşan bir turnuva düzenlemek istiyorduk fakat sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek için katılımcı sayısını 24 takım olarak tuttuk. Turnuvaya katılan 24 takım da gerçekten çok güzel mücadele verdiler. Arçelik ve Esçev’e bizlere çok güzel bir final maçı izlettikleri için teşekkür ediyoruz. Arçelik çok iyi bir kadro oluşturmuş, Esçev farklı bir takım oluşturmuş ve namalup olarak maçın sonuna kadar çok iyi geldiler. Biliyorsunuz kulüp olarak bundan sonra Eskişehir Sanayi Odası ile birlikte güzel etkinliklere imza atacağız inşallah. Bunun tekrarını istiyoruz” diye konuştu. 

Ödül töreni sonrası oyuncular ile birlikte pasta kesilerek birlik beraberlik mesajı verildi.


Etiketler; #eso #basketbol
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.