Eskişehirspor Yönetimi devam etme kararı aldı

Eskişehir Kulüp Başkanı Erkan Koca takımı ligde tutamadıkları için camiadan özür dilediklerini belirterek, “Eskişehirspor Yönetimine talip olan isim ya da isimler çıksaydı seçim kararı alırdık. Ancak olmadığı için devam etme kararı aldık” dedi.

Eskişehirspor Yönetimi devam etme kararı aldı
05 Haziran 2023 Pazartesi 11:39

Eskişehirspor tarihinde ilk defa amatör lige düşerken yönetim basın karşısına geçti. Başkan Koca camiadan takımı ligde tutamadıkları için özür diledi.  Ligden düşüp düşmeme yönünde TFF’in alacağı kararı beklediklerini ifade eden Koca açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Takımı ligde tutamadığımız için şahsım ve yönetim kurulumuz adına camiamızdan özür dilerim. - TFF'nin liglerde düşme olup, olmayacağı ile ilgili kararını bekliyoruz. Haftaya netleşecektir. - Sayın Hatipoğlu ile konuştuk ve Eskişehirspor yönetimi ile ilgili bir planlaması olmadığını öğrendik. Aday çıkmış olsaydı seçim kararı alırdık. Olmadığı için sadece Mali Genel Kurul kararı aldık. - Seçimli Genel Kurul süreçleri aday olmadıkça kaosa dönüyor. Zaman kaybına tahammülümüzün olmadığı bir dönemden geçiyoruz. - Sistem çökmüş durumda. Bizler sistemi de değiştirmek istiyoruz. Kalıcı gelirler oluşturmamız lazım. Tesislerde bulunan ve yapımı tamamlanmak üzere olan Halı Sahaların talipleri var. Ancak bu seneyi kurtaralım diye 10 yıllığına bu sahaları vermeyeceğiz. Altyapı adına kalıcı gelire çevireceğiz. Yapılandırma yoluna gidersek vergi ve sgk borcumuz 50 milyon liradan 20 milyon liraya düşüyor. Bugüne kadar görev yapan tüm yöneticiler bir araya gelirse bunun altından kalkarız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.