Başkanlardan geleceğin yıldızlarına tam not

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu’nda düzenlenen piyano konserinde sahne alan öğrenciler, konseri takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’tan tam not aldılar.

Başkanlardan geleceğin yıldızlarına tam not
05 Haziran 2023 Pazartesi 14:17

Başladığı 2017 yılından bu yana çocuklara klasik müzik ve diğer farklı müzik türlerini tanıtmak amacıyla gerçekleştirilen Şatoda Müzik etkinliklerinde son olarak piyano konseri düzenlendi.

Doç. Hale Basmacıoğlu’nun gönüllü danışman desteğiyle düzenlenen Şatoda Müzik konseriyle Masal Şatosu ziyaretçileri, müziğin evrenselliğinde buluşarak klasikleşmiş eserlerin notalarında eşsiz bir yolculuğa çıktılar.

Çağdaş Alapınar Gençay tarafından hazırlanan son konserde Gençay’ın öğrencileri piyanonun tuşlarında dinleyicilere özel bir dinleti sundu. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın kızı Zeynep Ataç’ın da sahne aldığı konserde Serra Gümüş, Zehra Gümüş, Ela Yürütücü, Nil Yalaman, Ekin Erkara, Mila Özgül, Ada Altınay, Ceylin Tuncel, Defne Orhan, Hüseyin Ozan Eren ve İpek Buse Memiş seçtikleri eserleri Şatoda Müzik izleyicileri için çaldılar.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da geleceğin yıldızlarını büyük bir dikkatle izlerken, Büyükerşen ve Ataç konser sonunda çocuklar ile gurur duyduklarını belirterek sahne alan tüm çocukları tebrik ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.