Eskişehirspor taraftarlarından son davet: Son görev son antrenman

Uzun süredir mali dar boğazın pençesinde kıvranan eskişehirspor’da üzücü haber ETB Başkanı Murat Diri’den geldi. Diri sosyal medya hesabından yaptığı çağrı da “Eskişehirsporumuz imza vermeyenler yüzünden lisans sorununu çözemedi. Bu akşam son antrenmanına çıkıyor” dedi.

Eskişehirspor taraftarlarından son davet: Son görev son antrenman
28 Ağustos 2018 Salı 17:03

Lisans problemini bir türlü çözemeyen Eskişehirspor’da kötü haber ETB Başkanı Murat Diri’den geldi. Lisans sorunun çözülemediğini belirten Diri, “Eskişehirsporumuz imza vermeyenler yüzünden lisans sorununu çözemedi. Bu akşam son antrenmanına çıkıyor. Tüm şehrimizi eksiksiz 18:00’dan itibaren bu TESİSLERİMİZDE SON ANTRENMANA bekliyoruz.. “SON GÖREV SON ATRENMAN” Bu gün gelmeyen bir daha hiç bir yere gelmesin. Bırakın işi gücü ESKİŞEHİRSPOR KAPANIYOR… Klavyelerimizi bırakın da tesislere gelin. Boş boş yazılar yazıp durdunuz yeter…” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.