Eskişehirli kuaförlerden İstanbul çıkarması

14. Beauty Eurasia Kozmetik ve Güzellik Fuarı 14 Nisan tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Eskişehirli kuaförlerden İstanbul çıkarması
18 Nisan 2018 Çarşamba 11:07

14. Beauty Eurasia Kozmetik ve Güzellik Fuarı 14 Nisan tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara da Eskişehir kuaförleri olarak fuara renk kattıklarını belirterek, “Bizim çabamız genç yeteneklerin önünü açmak, ileriye bakış açılarını genişletmek, ufuklarını geliştirmek adına Avrupa normlarına uygun, ülkemizi her platformda temsil edebilmeleri için yetiştirmek istiyoruz. Görev alan genç yeteneklerimizin yaptıkları 2018 yeni saç modelleri ve saç renklendirmeleriyle farklı bir trent yaratarak performanslarını ortaya koyarak temsili görevlerini üstün başarıyla yerine getirmişlerdir.” dedi.

Fuarda görev alan tüm meslektaşlarına teşekkür eden Özkara, “Gençlerimizin mesleğini sevmelerini, ayrı ayrı meslektaşlarıyla bir araya gelerek, sanatsal ilişkilerini, tecrübelerini katarak meslek saygınlığının korunması ve ilerlemesi için her zaman yanlarında olan bayan şov ekibimizin takım kaptanları Hasan Güder ve Kasım Özcan’a, erkek şov ekibimizin takım kaptanları Tuncay Gitgör, Efrahim Yavaş ve Aykut Kızılçay’a, erkek ve bayan şov ekibimize, mankenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kuaförlük mesleğinin çok daha fazla gelişeceğini çok daha fazla başarı hikayelerine imza atacağımıza yürekten inanıyorum.” İfadelerini kullandı.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.