SAADET PARTİSİ’NDEN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Saadet Partisi Odunpazarı İlçe Teşkilatı Ekonomik İşler Başkanı Muammer Çiloğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin erken seçim talebinin doğru olduğunu söyledi.

SAADET PARTİSİ’NDEN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI
18 Nisan 2018 Çarşamba 11:36

Saadet Partisi Odunpazarı İlçe Teşkilatı Ekonomik İşler Başkanı Muammer Çiloğlu, düzenlediği basın toplantısında Türkiye’nin bir toplumsal sözleşmeye ihtiyacının olduğuna dikkat çekti. Çiloğlu, “Ülkemiz sıkıntılar bir süreçten geçiyor. Seçim ittifaklarından bahsediliyor ama biz ittifaklardan ziyade ülkemizde toplumsal bir sözleşmeye ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Biliyoruz ki Eskişehir’in, Ankara’nın, İstanbul’un huzuru Diyarbakır’ın, Tunceli’nin huzurundan geçiyor. Buraların huzuru ise Bağdat’ın, Tahran’ın, Şam’ın huzurundan geçiyor. Türk’ün huzuru Kürt’un huzurundan, Alevi’ni huzuru Sünni’nin huzurundan geçiyor. İnsanların birbirinin yaşam tarzına müdahale etmeden hakkaniyet, adalet, barış içerisinde yaşama özlemleri var. İyiliğe, güzelliğe dair özlemleri var. Biz de bunun yolunun her grubun, her kesimin, her sivil toplum kuruluşunun, her siyasi partinin birbiri ile olan temaslarının artmasından geçtiğini düşünüyoruz.” dedi.

BUGÜNKÜ ŞARTLARLA DAHA İLERİYE GİTMEK MÜMKÜN DEĞİL

MHP Lideri Bahçeli’nin erken seçim açıklamasını değerlendiren Çiloğlu şöyle devam etti: “Tam da bu noktada Devlet Bahçeli’nin yapmış olduğu erken seçim çağrısının yerinde buluyoruz. Çünkü Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Hakikaten bugünkü şartlarda daha ileriye gitmesi mümkün değil. Yani iktidar partisi içinde yaşadığımız problemlere bir çözüm bulamıyor ne iktisadi yönden ne de dış politikada bir şaşkınlık içerisinde. Bundan dolayı bir erken seçim kararı isabetli olur kanaatindeyiz. Saadet Partisi olarak her hal ve şartta seçimlerin başta Türkiyemiz ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, yaşanabilir bir Türkiye’de yeni bir dünyanın kurulmasına vesile olmasını temenni ediyoruz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.