Eskişehir’in AK Parti vekilleri Bakan Koca’yı ziyaret etti

Eskişehir’in AK Partili Milletvekilleri Fatih Dönmez ile Ayşen Gürcan Bakan Fahrettin Kocayı ziyaret etti. Ziyarette Eskişehir ile ilgili sağlık yatırımları konuşuldu.

Eskişehir’in AK Parti vekilleri Bakan Koca’yı ziyaret etti
13 Haziran 2023 Salı 21:39

Eskişehir’in AK parti Vekilleri Fatih Dönmez ile Ayşen Gürcan sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etti. Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Ayşen Gürcan, “Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca’yı, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız ve Milletvekilimiz Sn. Fatih Dönmez ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulunduk. Eskişehir ile ilgili sağlık yatırımları hakkında istişarelerde bulunduk. Önceki dönemde üstün başarılar ile milletimize hizmet veren Sayın Bakanımıza yeni dönemde muvaffakiyetler diliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.