ESKİŞEHİR’DEN ŞIRNAK’A YARDIM ELİ

Eskişehir’de faaliyet gösteren özel bir eğitim merkezinde okuyan yaklaşık 100 ilkokul ve ortaokul öğrencisi, kıyafetten kitaba kadar birçok hediyenin bulunduğu yardım kolilerini Şırnak’taki öğrencilere gönderdi.

ESKİŞEHİR’DEN ŞIRNAK’A YARDIM ELİ
28 Ocak 2018 Pazar 12:22

Kolilerin içine hediyelerin yanı sıra, öğrencilerin duygu ve düşüncelerini içeren mektuplar da konuldu. Geçen yıl da buna benzer bir etkinlik yapan minik öğrenciler, Doğu’nun zorlu şartlarında okuyan kardeşlerine destek olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Etkinliğin gerçekleşmesinde önemli rol oynayan öğretmenler; Gamze Feyzan, Hacer Özer ve Cevahir Bayazıt, mektupları öğrencilerin düşünceleri doğrultusunda yazdıklarını ve öğrencilerin böyle bir etkinliğin içinde olmaktan dolayı zaman zaman duygulandıklarını dile getirdiler.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.