GEREĞİNİ YAP HOCAM!

Cemal Yavuzol yazdı...

GEREĞİNİ YAP HOCAM!
28 Ocak 2018 Pazar 12:47

Eskişehirspor art arda aldığı dördüncü mağlubiyetten sonra hedefini sadece ligde kalmak olarak belirledi. Son dört haftada oynadığımız rakiplerin Eskişehirspor’u sıçrama tahtası olarak kullandığını içimiz acıyarak izliyoruz. Bu dönemde oynadığımız takımlara sadece puanlar vermeyip, onları moral motivasyon olarak da en üst seviyeye çıkarıyor, havaya sokuyoruz.

                Restleşmelerle geçen sonuçta da Yücel hocanın çantasını topladığı ama Erkan Zengin’in kadro dışı kaldığı çalkantılı bir hafta sonunda Elazığ maçına çıktık. Kadro dizilişine baktığımız da Dorukhan’ın orta sahada yer alması ne kadar doğru bir hamle ise, Semih Güler’in sağ bek, Bruno’nun ise sol ön oyuncusu olarak oyuna başlaması bir o kadar yanlıştı. Bu mevkilerde çabuk süratli ve devamlılığı iyi olan futbolcular tercih edilmelidir. Hoca, Semih yanlışından çabuk döndü gözükse de o arada zaten golü yedik. Erkan Zengin’in olduğu dönemde bile kendine kanatlarda yer bulan Hasan Ayaroğlu’nun yerine o mevkide Bruno’nun yer alması oyuncular kadar bizleri de şaşırttı.

                Buna rağmen maça net gol pozisyonu ile başladık. Semih Şentürk ile öne de geçebilirdik. En az Elazığspor kadar pozisyonumuz var. Yediğimiz golden sonra topa daha fazla sahip olan takım bizdik. Oyun olarak üstün gibi gözüksek de bunda rakibin skoru korumaya yönelik futbolunun da etkisi büyüktü. Sonuçta artık oynanan futboldan çok puanların önemli olduğu bir haftayı daha boş geçtik.

                Yücel hocam, özellikle İstanbul maçı öncesi ve sonrası Erkan Zengin ile yaşadığın kriz senin otoriteni sarmış, bunu bu maçta da gördük. Oyundan çıkan ve takımın en geç oyuncularından birisi olan Semih Güler bile tafra yapıp, tavır sergiliye biliyorsa artık otoriten kalmamış, oyuncular sana inanmıyor demektir. Hocam; sen bu ligin en başarılı, en kariyerli hocalarından birisin. Futbol camiasında sevilen, saygı duyulan bir futbol adamısın. Bu takımı sen kurmadın, bu oyuncuları sen almadın haklısın. Bence Eskişehirspor’a yanlış zamanda geldin. Ama bundan sonrası sana da Eskişehirspor’a da zarar verir. Sana yakışan GEREĞİNİ YAPMAKTIR.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.