Eskişehir’de zam protestosu

Eskişehir’de zamları protesto etmek için bir araya gelen çok sayıda kişi polis engeli ile karşılaştı.

Eskişehir’de zam protestosu
12 Şubat 2022 Cumartesi 17:58

Eskişehir'de Atatürk Caddesi Adalar girişinde bir araya gelen ve zamları protesto etmek isteyen grup ile polis arasında zaman zaman gerginlikler yaşandı yürüyüşüne izin verilmeyen grup basın açıklaması yaptıktan sonra dağıldı.

Son dönemde gerçekleşen zamları protesto etmek isteyen grup hayat pahalılığını işaret ederek geçinemediklerini ifade eden sloganlar attı. Yürüyüşe geçmek isteyen gruba polis izin vermeyince tansiyon yükseldi. Polisin yürütmeme ısrarına karşı eylemcilerin yürüme ısrarı devam edince kısa süreli arbede yaşandı. Yapılan görüşmeler sonrasında yürüşüne izin verilmeyen grup yaptıkları açıklama sonrasında dağıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atilla - 2 yıl önce
Ülke yönetiminin bu kadar aciz kaldığı bir dönem olmamıştır şimdiye kadar. Bırakınız insanların dertlerini anlatsınlar. Bu korku niye? Vali elektriğe para ödemiyor ama oradaki polis arkadaşlara kızmamak lazım. Emir kulları ne de olsa onlarda fatura ödüyor.
Avatar
vatandaş - 2 yıl önce
polis zamlardan memnun demek ki
Avatar
Sezgin - 2 yıl önce
Tek başıma yaşayan biriyim sabah 7den çıkıp akşam 7de eve giriyorum 60-70tl gelen faturam şuan mail ile bildirildi 225tl bunu bize reva görenlerin bu acısı cocuklarindan çıksın.