Eskişehir’de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası Sarısungur Göleti’nde başladı

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Eskişehir’de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası Sarısungur Göleti’nde başladı.

Eskişehir’de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası Sarısungur Göleti’nde başladı
03 Ağustos 2023 Perşembe 16:25

Durgunsu kano yarışları için ülkemizde bulunan en iyi parkurlardan biri olan Sarısungur Göleti her yıl olduğu gibi bu yılda önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Eskişehir'de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’nda büyük heyecan ilk gün yarışları olan 1000 m ile Sarısungur Göleti’nde başladı.

 Türkiye Kano Federasyonu 2023 faaliyet programında yer alan Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışlarına Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından 34 takım ve 354 sporcu katılıyor.

Şampiyona 500 m ve 200 m yarışları sonrası 5 Ağustos’ta tamamlanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.