Büyükerşen: Sevgili gençler ve kitap dostları, sizlere güzel bir haberim var

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Kentpark içerinde bulunan Sosyal Kütüphane’nin hizmete açıldığını duyurdu.

Büyükerşen: Sevgili gençler ve kitap dostları, sizlere güzel bir haberim var
03 Ağustos 2023 Perşembe 16:30

Büyükerşen “Sevgili gençler ve kitap dostları, sizlere güzel bir haberim var” diyerek başladığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:  Kentpark içerisinde ders çalışıp kitap okuyabileceğiniz, kutu oyunlarıyla keyifli vakit geçirip atölyelerimize katılabileceğiniz Sosyal Kütüphanemizi hizmete açıyoruz. Özellikle vize ve final dönemlerinde ulaşım desteği ile 7/24 hizmet verecek kütüphanemizde ücretsiz internet hizmeti de alabileceksiniz. Yeni nesil bir okuma, çalışma, üretme ve sergi alanı olacak Sosyal Kütüphanemize gençler başta olmak üzere tüm kitap dostlarını bekliyoruz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.