ERİAD Almanya'da

ERİAD (Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği) bir dizi ziyaret ve çeşitli temaslarda bulunmak için Almanya’ya gitti. 

ERİAD Almanya'da
03 Ağustos 2023 Perşembe 17:25

ERİAD Başkanı Rüştü Şentuna, Başkan Yardımcısı Metin Torun, İş Geliştirme  Kurul Üyesi Prof. Dr. Ahmet Çabuk ile Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı ve ERİAD Onursal Üyesi Suat Yalnızoğlu’nun yer aldığı heyet ilk olarak Türk/ Alman İşverenler Birliği TDU yönetim kurulu ile bir araya geldi. 

Oldukça samimi bir havada geçen toplantıda iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve kurumlar arası iş birliklerinin arttırılması konusunda uzlaşılarak, Eylül ayı içerisinde Eskişehir'de ikinci kez toplantı yapılmasına ve Eskişehir sanayisinin yakından tanınması ile hazırlanan protokolün imzalanması konusunda fikir birliğine varıldı. 

ERİAD Başkanı Rüştü Şentuna TDU yetkililerine göstermiş oldukları ilgi ve misafirperverlikleri için teşekkür etti ve Almanya’da Eskişehir ile Türkiye adına yeni iş birlikleri için önemli temaslarda bulunacaklarını kaydetti.


Etiketler; #ERİAD #almanya
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.