Eskişehir yüz akı kentlerimizden biri olarak anılmaya devam eder ama sen ilkel bir adam olarak anılırsın

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Eskişehir’e geldi. Sabah saatlerinde basın mensupları ile bir araya gelen İnce, son günlerde Eskişehir’deki yasaklarla ilgili konuştu: Festival yasaklamak, müzik yasaklamak ortaçağ işidir. Valiye sesleniyorum. Sen bir memursun. Eskişehir yüz akı kentlerimizden biri olarak anılmaya devam eder ama sen ilkel bir adam olarak anılırsın.

Eskişehir yüz akı kentlerimizden biri olarak anılmaya devam eder ama sen ilkel bir adam olarak anılırsın
31 Mayıs 2022 Salı 12:36

İnce son günlerde Eskişehir’de yaşananlar ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: Eskişehir yüz akı kentlerimizden birisi. İlkel işlerle anılmasını istemiyoruz. Bu iktidarın kafası karışık. Pandemide maske kalktı, ama müzik yasağı devam ediyor. Festival yasaklamak, müzik yasaklamak ortaçağ işidir. Valiye sesleniyorum. Sen bir memursun. Eskişehir yüz akı kentlerimizden biri olarak anılmaya devam eder ama sen ilkel bir adam olarak anılırsın. Bakın bunun ötesi, yarın çalışan kadınları konuşuruz, kadın çalışsın mı çalışmasın mı diye konuşuruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.