Eskişehir yine zirvede

Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri Araştırması-2023’ sonuçlarına göre Eskişehir yine 1’inci.

Eskişehir yine zirvede
16 Kasım 2023 Perşembe 14:43

Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri Araştırması-2023’ sonuçlarına göre Eskişehir yine 1’inci oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımla belediye başkanları Yılmaz Büyükerşen, Ahmet Ataç ve Kazım Kurt’a teşekkür eden CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, “Özellikle belediyelerimizin öğrenciler için sunduğu kültürel, sanatsal etkinlikler, şehir içi ulaşımın rahatlığı ile Eskişehirlilerin konukseverliği, üniversite öğrencilerine kendilerini geliştirebilecekleri huzurlu ve özgür bir ortam sunmaktadır. Eskişehir'imizi üniversite eğitimi için ülkemizin en yaşanılabilir, en gözde ve en çok tercih edilen şehirlerinden biri yapan; Eskişehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen'e, Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç'a, Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt'a çok teşekkür eder, başarılar diliyorum” dedi.

ÖĞRENCİ DOSTU ÜNİVERSİTE ŞEHİRLERİ ARAŞTIRMASI NEDİR?

Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri Araştırması 2017 yılında Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı’nın [ÜniAr] kurucuları Prof. Dr. Engin Karadağ ve Prof. Dr. Cemil Yücel tarafından gerçekleştirilmiştir. 2018 yılında tekrarlanan Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri Araştırması’nın temel amacı üniversite öğrencilerinin öğrenim gördükleri şehirden tatmin olma düzeylerini belirlemek ve bu kapsamda şehirleri sıralamaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.