Eskişehir Teknik Üniversitesi için rektör aranıyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 16 üniversite için rektör ilanı verdi. Bunlar arasında İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi gibi bölünerek kurulan yükseköğretim kurumları da var.

Eskişehir Teknik Üniversitesi için rektör aranıyor
29 Mayıs 2018 Salı 11:28

Yükseköğretim Kurulu ( YÖK ), 16 üniversite için rektör ilanı verdi. Bunlar arasında İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi gibi bölünerek kurulan yükseköğretim kurumları da var.

YÖK, adaylarda aranan özellikleri ise şöyle sıraladı:

1- Profesör olarak en az üç yıl görev yapmış olmak.

2- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nu hükümlerine göre devlet memuru olarak istihdam edilebilmek için engel bir hali bulunmamak,

3- Rektör olarak atama işleminin ikmal edildiği tarih itibarıyla 67 yaşını tamamlamamış olmak.

İlgilenenlerin 6 Haziran'a kadar  YÖK  Başkanlığı'na başvurması gerekiyor. Rektör aranan üniversiteler şöyle:

Gaziantep Bilim ve Teknoloji, Konya Teknik, Kütahya Sağlık Bilimleri, Malatya Turgut Özal, İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa , Sakarya Uygulamalı Bilimler, Samsun, Sivas Bilim ve Teknoloji, Tarsus, Trabzon, Kayseri, Kahramanmaraş İstiklal, Eskişehir Teknik, Isparta Uygulamalı Bilimler, Ankara Hacı Bayram Veli ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.