EFELER GRUBUNDAN KONGRE ÇAĞRISI

Efeler taraftar grubu, Eskişehirspor kongresiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

EFELER GRUBUNDAN KONGRE ÇAĞRISI
29 Mayıs 2018 Salı 11:38

Efeler taraftar grubu 6 Haziran'da yapılacak olan Eskişehirspor kongresi ile ilgili açıklama yaptı.
Grubun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Değerli Eskişehirsporlular; Bilindiği gibi yine bir kongre sürecinin içindeyiz. Son yıllarda hemen her sezon başı, sezon arası kulübümüz yönetim krizine girmektedir.
Bu krizlerden çıkış yolu olarak yapılan kongrelerde ancak günü kurtaracak yönetimler oluşturulabilmektedir. Kulübün içinde bulunduğu zorlu koşullar yalnızca yönetimin çözebilme kapasitesinin üstündedir.
Şehrin tüm dinamiklerinin sorumluluk alacağı bir yönetim oluşturulmalıdır. Seçilecek yönetim, bir sonraki olağan kongreye kadar görevde kalmalı, kulübün içinde bulunduğu krizden çıkması sağlanmalıdır.
Var olan sıkıntılı sürecin bir türlü sona ermeyişi, camianın enerjisini düşürmekte, umutsuzluğu yaygınlaştırmaktadır. Bir an önce silkelenip üzerimizdeki ölü toprağını atmak zorundayız.
İşte bu şartlar içerisinde, 6 haziranda yapılması planlanan kongremizde çıkacak olan adayı birlik ve beraberliğimizi korumak için yanında olacağımızı ve destek vereceğimizi kamuoyuna bildiririz. Eskişehirspor’un bu zor gününde herkesi birlik ve beraberliğe davet ediyoruz. Unutulmasın ki bu takımın gerçek sahibi bizleriz."
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.