Eskişehir Kent Konseyi’nden Akdemir’e Plaket

Eskişehir Kent Konseyi tarafından yıllardır gerçekleştirdiği başarılı organizasyonlarla şehrin sosyal ve kültürel hayatına değer katan Ahmet Can Akdemir’e plaket takdim edildi.

Eskişehir Kent Konseyi’nden Akdemir’e Plaket
25 Kasım 2023 Cumartesi 14:42

Başta 4. Gerçekleştirilen Eskişehir Kahve Festivali olmak üzere Eskişehir Başarı Ödülleri, Eskişehir Fashion Days gibi sayısız organizasyona imza atan Organizatör Ahmet Can Akdemir’e Eskişehir Kent Konseyi tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. EKK Başkanı Nuray Akçasoy ve Genel Sekreter Ahmet Kapanoğlu tarafından takdim edilen plaketle şehrin sosyal ve kültürel hayatına çeşitlilik katan Akdemir’e teşekkür edildi. Akdemir’in genç yaşta gerçekleştirdiği ve gelenekselleşen nice etkinlikle şehre renk kattığını ve örnek işlere imza attığını dile getiren Başkan Nuray Akçasoy Kent Konseyi olarak bu çabaları teşvik etmek için böyle bir plaket takdim ettiklerini ifade ederek Akdemir’i tebrik etti. EKK’ya teşekkür eden Ahmet Can Akdemir “Bugüne kadar çok teşekkür aldım ama bu plaket aldığım en değerli ödüllerden biridir. Eskişehir Kent Konseyi’nin bu ince davranışı beni çok mutlu etti. Yaptığımız güzel işlerin bir yerlerde takdir görmesi ve değer verilmesi şahsımı onurlandırdığı gibi bundan sonrası için beni ve tüm ekibimi motive ediyor. Sevgili EKK Başkanım Nuray Akçasoy ve EKK Genel Sekreteri Ahmet Kapanoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Şehrin sosyal ve kültürel hayatına daha çok renk ve daha değerli işler kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.