CHP'li Ayhan Kavas: Kimse macera aramasın

CHP’nin Odunpazarı Belediye başkan aday adaylarından olan Avukat Ayhan Kavas, seçimlerde Yılmaz Hoca’nın aday olması gerektiğini belirterek, “kimse macera aramasın” dedi.

CHP'li Ayhan Kavas: Kimse macera aramasın
25 Kasım 2023 Cumartesi 15:15

CHP’den Odunpazarı belediye başkanlığı için başvuracak olan isimlerden avukat Ayhan Kavas, Yılmaz Hocasız bir seçimin CHP açısından ciddi sürprizlere gebe olduğunu söyledi.  Kavas, “Kimse macera aramasın. Yılmaz Büyükerşen’in Eskişehir ve Eskişehirliler için ne anlam ifade ettiğini bilmeyenler akılları sıra siyasi kurnazlık yapmaya çalıştıkları izlenimi ediniyorum. CHP’nin bu yerel seçimlerde kaybetme gibi bir lüksü yok. Bu nedenle kimse macera aramasın. Herkes makul olanın çevresinde kenetlensin” dedi. Kavas, ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da ise "Yılmaz Büyükerşen olmadan seçim kazanmanın mümkün olduğu yolu çoktan geçip köprüye girdik. Herkes buna göre hareket etsin. İstediği halde aday yapılmazsa faturası ağır olur. Öyle ya da böyle Hoca HOCA’dır. Kimse Hocayı aday yapmamak için bahane uydurmasın. Aday değişikliği olacaksa en zayıf halka bellidir. Ben ya da başkası geçeriz Hocanın yanına onun tecrübesi bizim heyecanımız seçimi de alırız belediyeleri de yönetiriz. Sıkıntıları da çözeriz. Kırıldık küstük falan ama buradayız" demişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cafer Tanrıverdi - 5 ay önce
O senin görüşün syn kavas