ESKİŞEHİR KARLA MÜCADELEYE HAZIR

Büyükşehir Belediyesi havaların soğumaya başlaması ve beklenen kar yağışı nedeniyle tüm önlemleri aldı. Ekipler, vatandaşların kış aylarında zorluk yaşamaması için kent merkezi ve kırsalda 7 gün 24 saat karla ve buzla mücadele gerçekleştirecek.

ESKİŞEHİR KARLA MÜCADELEYE HAZIR
10 Aralık 2017 Pazar 15:29

Şehir genelinde 8 ayrı şantiyede yaklaşık 500 personel ile kış boyunca karlala mücadele edecek Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 5 bin ton tuz ile kent merkezi ve kırsalda sorumlu olduğu alanlarda buzlanmayı önlemeye çalışacak.

Kar küreme ve tuz serpici araç ve kamyonların yanı sıra, kar püskürtme aracı, kar savurma aparatı, kar savurucu ve mini kar savurucuların da hizmete hazır olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ekiplerin 3 vardiya halinde araç takip sistemleri kullanarak çalışacaklarını ifade ettiler.

Karla mücadele ve buzlanmayı önleme konusunda vatandaşlardan da destek beklediklerini ifade eden yetkililer, olumsuz durumlarda Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na 0222 239 37 88 üzerinden ve belediyenin sosyal medya hesaplarından ulaşabileceklerinin altını çizdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.