Eskişehir'in efsane başkanı veda etti

Çeyrek asır sonra veda etti. “Şehir öğretir” diyerek yönettiği Eskişehir’den sadece Eskişehir’e değil tüm ülkeye pek çok şey öğretti. Veda konuşmasında duygusal anlar yaşattı. Yılmaz Büyükerşen “Eskişehir’i Ayşe Ünlüce’ye Ayşe Ünlüce’yi de Eskişehir’e emanet ediyorum” diyerek helallik istedi.

Eskişehir'in efsane başkanı veda etti
03 Nisan 2024 Çarşamba 17:07

Eskişehir'in pencerelerini dünyaya açan Yılmaz Büyükerşen 25 yıllık belediye başkanlık görevini Ayşe Ünlüce'ye devretti. Devir teslim törenine duygusal bir tamosfer hakim olurken, Büyükerşen, Eskişehir'i ayşe Ünlüce'ye Ayşe Ünlüce'yi ise Eskişehirlilere emanet ettiğini belirterek, herkesten helallik istedi. Büyükerşen, hemen sevinmeyin bir yere gitmiyorum diyerek vatandaşlarla sakalaşırken, kendisine ihtiyaç duyulması halinde her zaman desteğe hazır olduğunu söyledi. vatandaşların yoğun alkışları ile konuşması sık sık kesilen Büyükerşen, görev yaptığı süre boyunca siyaset üstü olmak için gayeret ettiğini belirterek, kendisini Eskişehir aşığı olarak tanımladı.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.