Eskişehir ev sahipliği yapıyor

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışları Sarısungur Göleti’nde başladı.

Eskişehir ev sahipliği yapıyor
10 Haziran 2022 Cuma 13:33

 Durgunsu kano yarışları için ülkemizde bulunan en iyi parkurlardan biri olan Sarısungur Gölet’i her yıl olduğu gibi kano yarışlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkânları ile yaptığı parkur ülkemiz kano ve dragon sporcuları için önemli bir hizmeti yerine getiriyor.

Sarısungur Göleti’nde yapılan şampiyonada, ESKİ Genel Müdürlüğü’nün mühendisleri ve teknik ekipleri tarafından gerekli bakımları yapılarak kurulan “Otomatik Çıkış Sistemi” de faaliyete geçti.

10-12 Haziran tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışlarına, 15 şehirden 23 takım ve 236 sporcu katılırken yarışlarda ilk gün 1000 metre yarışları gerçekleştiriliyor.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nden 9 sporcunun mücadele ettiği yarışlar Cumartesi günü 500 metre, Pazar günü 200 metre yarışları ile tamamlanacak.

Büyük heyecana sahne olacak yarışların tamamlanmasının ardından Pazar günü yapılacak ödül töreni ile Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışları sona erecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.