Eskişehir'e şehit ateşi düştü

Pençe Kilit Harekat Bölgesi’nde bulunan üs bölgesine sızmaya çalışan teröristle çıkan çatışmada 9 asker şehit olurken, şehit ateşi Eskişehir’e de düştü. Eskişehirli Sözleşmeli Er Muhammet Tunahan Evcin’in acı haberi baba ocağına bildirildi.

Eskişehir'e şehit ateşi düştü
13 Ocak 2024 Cumartesi 10:47

Dün akşam saatlerinde çıkan çatışmada 9 askerimiz şehir olmuştu. Eskişehirli Sözleşmeli Er Muhammet Tunahan Evcin’ de şehir olan askerler arasında yer aldı.  Şehidin ailesine acı haber  iletilirken, yakınları Türk bayrağı asılı baba ocağına gelmeye başladı. Nazif ve Ferah Evcin çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan 27 yaşındaki Şehit İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin'in bekar olduğu ve yaklaşık 1 yıl önce Hakkari'den Kuzey Irak'a gönderildiği öğrenildi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.