Eskişehir’den teröre lanet yağdı

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 9 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığı duyurdu. Acı haber sonrası, Eskişehir’den teröre lanet yağdı.

Eskişehir’den teröre lanet yağdı
13 Ocak 2024 Cumartesi 11:50

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 9 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığı duyurdu. Acı haber sonrası, Eskişehir’den teröre lanet yağdı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 9 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını duyurdu. Eskişehir’e şehit ateşi düştü... Teröristlerle çıkan çatışmada Eskişehirli Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin şehit oldu. Acı haber sonrası Eskişehir’deki önemli isimlerden başsağlığı mesajları peş peşe geldi.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 günü bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milletimize sabır ve başsağlığı, yaralananlara acil şifalar dilerim. Mekanları cennet olsun. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen: Teröre lanet olsun! Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bir üssümüze sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 kahraman evladımızın şehit olduğunu üzülerek öğrendim. Kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç: Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman 9 askerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 9 kahraman askerimizin şehit olduğunu, 4 askerimizin yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize şifa diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun.

Eskişehir Sanayi Odası: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucunda şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez: Aziz milletimizin başı sağ olsun. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü hain terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize; Allah’tan rahmet, ailelerine, milletimize ve kahraman ordumuza sabır, yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar dilerim.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Yaralı Mehmetçiklerimize de Rabb’imden acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun...

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer: Pençe Kilit operasyon bölgesinde şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Ordumuza başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun.

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü: Terörü lanetleniyoruz. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde üssümüze sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine ve ulusumuza başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Ağır yaralıların olduğu, çatışmaların sürdüğü haberlerini büyük bir üzüntüyle takip ediyoruz.

Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği: Pençe Kilit Harekat bölgesinden gelen haberler bir kez daha içimizi yaktı. Aziz vatanımızı savunurken şehit düşen evlatlarımıza Allah'tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyoruz.

Eskişehirspor: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerimizin şehit düştüğünü üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Şehit askerlerimize Allah’tan rahmet; ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.