Eskişehir'deki kadın cinayeti isyan ettirdi

Ayşenur Çolakoğlu sevgilisi Hsan F. Tarafından kıskançlık bahanesi ile öldürüldü. Ayşenur cinayetine Türkiye’den tepkiler yağarken Eskişehir’den de çok sayıda kişi kadın cinayetlerinin durdurulması için caydırıcı cezalar verilmesi yönünde itirazlarını dile getirdi.

Eskişehir'deki kadın cinayeti isyan ettirdi
18 Aralık 2022 Pazar 21:42

İşte Eskişehir’den yükselen isyanlar

Yılmaz Büyükerşen: #AyşenurÇolakoğlu, sevgilisi Hasan F. tarafından kıskançlık bahanesiyle öldürüldü. Kızımıza Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum.

Kadın cinayetlerine son vermek için devletimizin ilgili tüm organlarını da gerçek anlamda radikal kararlar almaya davet ediyorum.

Ahmet Ataç: Eskişehir'de 21 yaşındaki #AyşenurÇolakoğlu sevgilisi Hasan F. tarafından kıskançlık bahanesiyle gençliğinin baharında katledildi. Çok üzgünüm.

Kadın cinayetlerini önlemek için failler hak ettikleri cezaları almalı, yasalar caydırıcı olmalıdır.

Bu son olsun!

Kazım Kurt: Eskişehir'de 21 yaşındaki #AyşenurÇolakoğlu, sevgilisi Hasan F. tarafından kıskançlık bahanesiyle öldürüldü. Çok üzgün ve öfkeliyim. Kadın cinayetlerine karşı önlem almayanlara, kadınları hayattan koparanlara karşı hep birlikte mücadele etmeliyiz.

Jale Nur Süllü: Eskişehir’de 21 yaşında #AyşenurÇolakoğlu bir erkek tarafından silahla vurularak öldürüldü. Fail yakalandı.

Kadınlar yaş farketmeksizin katlediliyor. Kadınların yaşam hakkının elinden alınmasına ses çıkartmayanlara, önlem almayanlara karşı mücadeleye devam edeceğiz.

Utku Çakırözer:  Bir kadın daha erkek şiddetiyle katledildi!

#Eskişehir’de 21 yaşındaki #AyşenurÇolakoğlu Hasan F. tarafından kıskançlık bahanesiyle öldürüldü.

Ayşenur kardeşimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabır diliyorum.

Katiller gereken cezayı almalı, artık bu şiddet son bulmalı!

Recep Taşel: Eskişehir'de 21 yaşındaki #AyşenurÇolakoğlu, sevgilisi Hasan F. tarafından kıskançlık bahanesiyle öldürüldü.

Kadın cinayetlerine karşı önlem almayanlara, kadınları hayattan koparanlara karşı hep birlikte mücadele etmeliyiz.

Yeter Artık!

EOSB Yönetimi:

Eskişehir'de 21 yaşındaki #AyşenurÇolakoğlu, sevgilisi tarafından kıskançlık bahanesiyle öldürüldü. Çok üzgün ve öfkeliyiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal Aydoğmuş - 1 yıl önce
Hasan F. Ne yahu? Hala katili kollamaya çalışıyorsunuz?