Eskişehir'de yolcu otobüsü devrildi: 5 yaralı

Eskişehir'de bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Eskişehir'de yolcu otobüsü devrildi: 5 yaralı
06 Ocak 2020 Pazartesi 12:17

Eskişehir-Ankara kara yolunun 25. kilometresinde kontrolden çıkarak devrilen yolcu otobüsündeki 23 yolcudan 5'i yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesine götürüldü. Diğer yolcular ise firma tarafından gönderilen başka bir otobüsle yola devam etti.

Yolculardan Soner Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara'ya gitmek için Eskişehir'den otobüse bindiğini söyledi.

Müzik dinlediği sırada diğer yolcuların "yavaş, yavaş" diye bağırdığını duyduğunu belirten Yılmaz, "O an anlamadım. Sonra otobüs refüje çarparak yan döndü. Emniyet kemerim takılı olduğu için havada kaldım. Bana bir şey olmadı. Benim gördüğüm kadarıyla sıkıntılı bir durum yoktu. İnsanların panikleri vardı ama sağlık durumları kötü değildi." dedi.

Habibe Işık ise emniyet kemeri sayesinde kazadan yara almadan kurtulduğunu ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.