AK Parti Tepebaşı’ndan belediyeye, “ağustos böceği” yakıştırması

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu Eskişehir’de başlayan yoğun kar yağışı ile belediyeyi hizmete çağırdı.

AK Parti Tepebaşı’ndan belediyeye, “ağustos böceği” yakıştırması
06 Ocak 2020 Pazartesi 13:22

Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlar yapan Başkan Çizmelioğlu Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a şunları söyledi :

' Meteoroloji tarafından günlerdir uyarı verilen kar yağışı nihayet başladı.Üzülerek görüyoruz ki her sene olduğu gibi bu senede belediye kar yağışını izlemekle yetiniyor, karla mücadele edemiyor.

Belediyecilik anlayışı gereği hemşehrilerimizin şehir içi ulaşım güvenliği belediyeye aittir. Ağustos böceği gibi yaz boyu gezen Tepebaşı Belediyesi, kış gelip kar yağınca da  kabuğunuza mı çekileceksiniz?  Kar yağışını pencerenizden mi izleyeceksiniz? Kar mücadelesini nasıl yapacaksınız?

Bu güzel kış mevsimini hemşehrilerimizin keyifle yaşaması en doğal hakkı. Tepebaşı Belediyesinin umursamaz ve iş bilmez tavrı yüzünden zulme ve çileye döndürülemez.'

AK Parti İlçe Başkanının bu paylaşımına henüz belediyeden bir cevap gelmese de, Başkan Çizmelioğlu'nun twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar vatandaşlar tarafından oldukça paylaşım aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
26nb64 - 4 yıl önce
Sokaklar kar temizleyen yok.Su birikintilerinden geçilmiyor.Belediyeler iflas etmiş.Kendilerine gelince savunurlar parayı vatandaşa hizmette kısarlar.Böyle aciz belediyeler görülmüşmüdür?