ESKİŞEHİR'DE ÇILGIN FESTİVAL

Geçtiğimiz yıl yoğun yağışın ardından ortaya çıkan renkli görüntüleriyle tüm Türkiye'nin hafızasında yer eden EskiFest'in son günü yine yerini bildik görüntülere bıraktı.

ESKİŞEHİR'DE ÇILGIN FESTİVAL
29 Nisan 2019 Pazartesi 10:52

Geçtiğimiz yıl yoğun yağışın ardından ortaya çıkan renkli görüntüleriyle tüm Türkiye'nin hafızasında yer eden EskiFest'in son günü yine yerini bildik görüntülere bıraktı. Yağmura rağmen gönüllerince eğlenen gençler, alanda oluşan çamur içinde çılgınca eğlendi. Çok konuşuldu Sanatçılar, yağışa rağmen müzikseverlere unutulmaz bir festival deneyimi yaşattıkları için teşekkür ettiler. 4 gün boyunca 100 bine yakın müzikseverin akın ettiği EskiFest 2019 unutulmaz anları ve görüntüleriyle yine çok konuşuldu. Muhteşem kapanış Dört gün boyunca Şebnem Ferah'tan Athena, Mor ve Ötesi'nden Kadebostany'e yıldızları ağırlayan EskiFest'in kapanışını Türk rock müziğinin en sevilen gruplarından Duman yaptı. Festivalin son gününde Festivalin son gününde Luka (Keşif Sahnesi), Ezgi Aktan, Tuna Kiremitçi, Adamlar, Gaye Su Akyol, Cem Adrian da sahne aldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.