BERBERLER ODASINDAN ŞAMPİYON KUAFÖRLERE PLAKET

Eskişehir Berberler Kuaförler Güzellik ve Dövmecilik Salonu İşletmeleri ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fethi Özkara Ukrayna’nın Kiev kentinde17’ncisi düzenlenen Uluslararası Crystal Angel Saç yarışmasında başarı elde eden kuaförlere plaket verdi

BERBERLER ODASINDAN ŞAMPİYON KUAFÖRLERE PLAKET
29 Nisan 2019 Pazartesi 11:41

Eskişehir Berberler Kuaförler Güzellik ve Dövmecilik Salonu İşletmeleri ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fethi Özkara Ukrayna’nın Kiev kentinde17’ncisi düzenlenen Uluslararası Crystal Angel Saç yarışmasında başarı elde eden kuaförlere plaket verdi. Odada gerçekleşen törende konuşan Başkan Özkara, “14-15 Nisan tarihleri arasında Ukrayna’nın Kiev kentinde 17’ncisi düzenlenen Uluslararası Crystal Angel Saç yarışmasında Euro Cup Türkiye ekibi olarak show ve yarışmalarda en iyi koreografi ve en iyi saç tasarım özel ödülünü alıp Türkiye’ye döndüler. Ülkemizi ve Eskişehir’imizi en iyi şekilde başarıyla temsil etmişlerdir. Ayrıca Ali İhsan Soydoğan uluslararası düzeyde bireysel yarışmalarda Dünya üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Yarışmaya katılan Tuncay Gitgör, Ali İhsan Soydoğan, Berk Çalışkan, Aykurt Kızılçay, Efrahim Yavaş, Mehmet Yıldırım, Emirkan Çam, Ekrem Kaçar ve Selçuk Topkaya’ya göstermiş oldukları üstün başarılarından dolayı tebrik ederim” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.