Eskişehir'de bayram boyunca ulaşım ücretsiz

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 4 günlük Kurban Bayramı süresince toplu taşımanın ücretsiz olacağını açıklayarak tramvay ve otobüs seferleri hakkında da bilgilendirme yaptı.

Eskişehir'de bayram boyunca  ulaşım ücretsiz
23 Haziran 2023 Cuma 16:58

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Bayramın 1-2-3 ve 4. günü Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde toplu taşıma ücretsiz olacaktır. 9 günlük bayram tatili süresince Mavi 44 ve Siyah 55 numaralı hatlarımız resmi tatil programı icra edeceğinden çalışmayacaktır. Siyah 92, Siyah 99, Siyah 6 ve Kırmızı 63 numaralı hatlarımız ise Pazar günü programını icra edecektir. Diğer şehir içi ve kırsal mahalle hatlarımız ise bayram süresince normal çalışma programlarına uygun olarak çalışacaktır. Dış ilçe hatlarımız ise bayramın 1-2 ve 3. günleri ilçe merkezlerinden saat 12.00’de kalkışlarını icra edecek ve normal saatinde dönüş kalkışlarını yapacaklardır. Asri Mezarlık servislerimiz ise Arife gününden itibaren bayram boyunca ücretsiz olarak hizmet verecektir. Estram tramvay seferlerinde ise 28-29-30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde Kurban Bayramı nedeniyle tüm hatlarda Pazar hareket saatleri uygulanacaktır.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.