ESKİŞEHİR ÇİÇEK AÇIYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi havaların güzelleşmesi ile birlikte sorumluluk alanında bulunan cadde, bulvarlar ve kavşaklarda çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyor.

ESKİŞEHİR ÇİÇEK AÇIYOR
10 Haziran 2020 Çarşamba 15:56

Normalleşme süreciyle birlikte çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ekipleri, Eskişehir’i kendi seralarında yetiştirdiği rengarenk çiçekler ile süslüyor. Porsuk Çayı ve çevresi başta olmak üzere kavşaklar ve bulvarları çiçek ve bitkiler ile süsleyen ekipler, şehre estetik bir görünüm kazandırmaya devam ediyor.

Vatandaşları çiçeklere zarar verilmemesi konusunda uyaran Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ekiplerin sorumluluk alanında bulunan bölgelerde bakım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini ifade ettiler.

Ulus Anıtı, İsmet İnönü Caddesi, Atatürk Lisesi, Atatürk Bulvarı, Osmangazi Üniversitesi Kavşağı, Anadolu Üniversitesi Kavşağı, Köprübaşı bölgesi başta olmak üzere birçok noktanın rengarenk çiçeklerle donatıldığını belirten vatandaşlar ise gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.