Eskişehir’de yeni vakalar can sıkıyor

Normalleşme sürecine girildi. Ancak şehrin çeşitli yerlerinden gelen korona haberleri korkutmaya devam ediyor. Son olarak İnönü’deki tarım işçilerinin yaşadığı alan karantinaya alınırken, ESTÜ’de bir personelde koronavirüs tespit edildi.

Eskişehir’de yeni vakalar can sıkıyor
10 Haziran 2020 Çarşamba 16:36

Normalleşme sürecine giren Türkiye’de korona vakaları henüz 900’ün altına inmiş değil. Eskişehir için de durum aynı. Şehrin değişik yerlerinde sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat etmeyen pek çok vatandaşa rastlamak mümkünken, Mahmudi’yede doğum günü kutlamak için bir araya gelenler arasında koronavirüs tespitin ardından, bugün ise İnönü ilçesinde tarım işçilerinin kaldıkları alanda bir çocukta koronavirüs tespit edildi. Tarım işçilerinin çadırlarının yer aldığı alan karantina altına alındı. Öte yandan bir üzücü haberde ESTÜ’den geldi. Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin bir personelinde koronavirüs tespit edilirken, temasta olduğu kişilerin denetim alındığı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep - 4 yıl önce
Denetim altina alınan arkadaşlaŕın sonuçları negatif bu iyi bir haber.