Eskişehir Büyükşehir’den afet bölgelerine ev eşyası desteği

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz haftalarda meydana gelen ve hâlâ devam eden orman yangınlarında ve selde zarar gören vatandaşlara yardımlarına devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Antalya, Muğla ve Arhavi’ye çamaşır makinası, buzdolabı ve elektrikli süpürgeler yola çıktı.

Eskişehir Büyükşehir’den  afet bölgelerine  ev eşyası desteği
12 Ağustos 2021 Perşembe 14:58

Orman yangınlarına ilk günden itibaren personel, itfaiye ve arazöz göndererek söndürme çalışmalarına destek olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kalabak Su, yatak, baza, jeneratör, soğutucu araç, temel ihtiyaç ve hijyen malzemeleri, hayvan yemi desteklerinin ardından şimdi de Antalya, Muğla ve Rize’nin Arhavi ilçesine buzdolabı, çamaşır makinası ve elektrikli süpürge gönderdi. “Dayanışma Ruhumuzda Var” diyerek afet bölgelerine desteklerini sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Birçok belediyenin imkânları dâhilinde yaraları sarmak için çalıştığını ve desteklerini sürdürdüğünü belirten Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Elbirliği ile evleri zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya çabalıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.