Windows 10 Pro Satın Al

Windows 10, kendi içerisinde türleri olan bir işletim sistemidir. Windows 10 Home, Windows 10 Ultimate gibi örnek verilebilir.

Windows 10 Pro Satın Al
12 Ağustos 2021 Perşembe 18:56

Bilişim dünyasının dev firmalarından olan ve dünya ekonomisine yön veren şirketlerden biri Microsoft, işletim sistemi Windows ile popülaritesini koruyor. Windows, dünyada en çok kullanılan işletim sistemleri arasında birinci sıradadır. Üretildiğinden bu yana yazılım dünyasında çığır açan ve görsel programlamada da fark yaratan bir uygulamadır.

En güncel versiyonu Windows 10 ile hâkimiyetine devam ediyor. Windows 10 satın al diyen Microsoft, kullanıcılarına uygun ödeme alternatifleri sunuyor. Windows 10’nun piyasada yer alan sürümü Windows 10 Pro’ dur. Renkli alt yapısı ve etkileşimli görsel ara yüzü ile kullanımı oldukça kolaydır. Kullanıcılara getirdiği eşsiz uygulama ve özellikleri ile keşfedilmeyi bekliyor. Windows 10 ile uyumluluk sorunu tarih oluyor.  

Windows 10 Neden Tercih Edilmelidir?

Windows 10, kendi içerisinde türleri olan bir işletim sistemidir. Windows 10 Home, Windows 10 Ultimate gibi örnek verilebilir. En güncel sürümü Windows 10 Pro ile bilişim severleri mest ediyor. Temmuz 2015’de piyasaya sürülen Windows 10, Windows 10 Pro satın al etiketi ile internette en çok araştırılan başlıklar arasındadır.

Kurulumu kolay ve açılışı hızlı olması da tercih sebeplerinden bazılarıdır. Tüm bilgisel akışı kontrol eder, sorunları anında giderir ve sistemi verimli çalışır hale getirir. İşletim sistemi sayesinde sistemin tüm ögelerine ulaşabiliriz. Ögeler üzerinde düzenlemeler yapılabilir ve performans arttırma çalışmaları organize edilebilmektedir. Ekran gece koruması, grafik iyileştirme gibi özellikleriyle kullanıcı dostu  bir işletim sistemidir.

Windows Nedir?

Windows, teknolojinin lider firması Microsoft’un ürettiği işletim sistemidir. 1985 yılında piyasaya sürülen yazılım günümüzdeki popülerliğini koruyor. Önceden MS-DOS üzerinden yazılan komutlar ile yönlendirilen bilgisayar, Windows ile birlikte görselleşti. Bilişim dünyasında çığır açan Windows ile birlikte ilk defa tıklama özelliği geldi. Windows NT çekirdeği üzerine inşa edilerek üretilen işletim sisteminin birçok versiyonu bulunmaktadır.

Windows 1.0’ dan başlayan süreç Windows’10 piyasaya sürülmesi ile devamlılığını sağladı. Yakın bir zamanda Windows 11 satışa sunulması bekleniyor. Windows 10 ile birlikte önceki versiyonlardaki özellikle uyumluluk ve etkinleştirme sorunu büyük ölçüde çözüldü. Windows 10 lisans satın al uygulaması ile  lisans key satın alarak sorunsuz etkinleştirme yapabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.