Eskişehir Büyükşehir Belediyesi vatandaşları uyardı

Eskişehir Büyükşehir belediyesi vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi vatandaşları uyardı
09 Aralık 2019 Pazartesi 13:45

Büyükşehir Belediyesi belediye bürokratlarının isimlerini kullanarak kendilernden maddi yardım talebinde bulunan kşleri polise bildirmelerini istedi. Büyükşehir tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: Belediye bürokratlarımızın isimlerini kullanarak, maddi yardım talebinde bulunan ve kurum adıyla çeşitli anketlere vatandaşlarımızın katılımını sağlamaya çalışan dolandırıcılar için halkımızı bir kez daha uyarmak istiyoruz. Söz konusu kimliği belirsiz kişi veya kişiler, kendilerini Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personeli olarak tanıtmakta ve çeşitli anketler
düzenlediklerini iddia ederek vatandaşlarımızı bu anketlere katılmaya zorlamaktadır. Bu tür isteklerde bulunanların belediyemiz ile kesinlikle hiçbir ilgileri yoktur. Sosyal yardım, sponsorluk ya da başka türlü destek ve isteklerde bulunan kişiler halkımız tarafından kesinlikle dikkate alınmamalı, bu gibi durumlarla karşılaşılması durumunda konu direk 155 üzerinden Emniyet birimlerine iletmelidir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.