Eskişehir Büyükşehir Belediyesi öğrencilere kırtasiye malzemesi desteğine başladı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 2022-2023 eğitim yılı öncesi ilçelerdeki öğrencilerin eğitim hayatına destek olmak amacıyla kırtasiye malzemesi desteğine başladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi  öğrencilere kırtasiye malzemesi desteğine başladı
09 Eylül 2022 Cuma 13:55

           Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlara imkanlar ölçüsünde destek olmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim yılı öncesi ailelere ve çocuklara olan desteğini aralıksız sürdürüyor.

        İlçelerde bulunan ESMEK Eğitim Merkezleri’nde çocuklara ücretsiz saç kesimi yapan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de hayat pahalılığı nedeniyle ailelerin bütçelerini zorlayan kırtasiye ve çanta konusunda öğrencilere destek sağlıyor.

        Kırsal ilçelerde eğitim gören öğrencilere defter, kalem, cetvel, silgi, boyama setleri gibi okul malzemeleri bulunduran bir çanta hediye eden Sosyal Yardımlaşma Şube Müdürlüğü ekipleri, Başkan Büyükerşen’in başarı dileğinde bulunduğu kartları da çocuklara iletiyor.

      İnönü ilçesinde öğrencilerle bir araya geldiklerini ifade eden yetkililer, Eskişehir’in diğer ilçelerinde de kırtasiye yardımlarının devam edeceğini belirttiler. Kırtasiye malzemelerinin özellikle bu yıl çok pahalı olduğunu belirten aileler, kendilerine nefes aldıracak destek nedeniyle Başkan Yılmaz Büyükerşen ve Sosyal Hizmetler Dairesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.