Almanya’dan gelip ESTRAM’ı incelediler

Tramvay işletmesi yapan şehirleri tanımak ve tanıtmak amacıyla geziler düzenleyen Alman Tramvay Dostları Derneği üyeleri Eskişehir’e gelerek ESTRAM’ı ziyaret etti. Dernek üyeleri, Eskişehir’in tramvay sistemini çok beğendiklerini ifade ettiler.

Almanya’dan gelip ESTRAM’ı incelediler
09 Eylül 2022 Cuma 14:35

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden raylı sistemler ile tramvaylara gönül vererek onları tanıtmayı amaçlayan Alman Tramvay Dostları Derneği üyeleri Eskişehir’e geldi.

Eskişehir Hafif Raylı Sistem Projesini incelemek ve tramvayları görüntülemek üzere ESTRAM’ı ziyaret eden dernek üyeleri burada yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

ESTRAM Hareket Merkezi’ndeki yetkililer nezaretinde işletme binası ve atölye sahasında yapılan gezi sonrasında, dernek üyeleri tramvayları görüntüledi.

Kendilerini ağırladığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve ESTRAM yetkililerine teşekkür eden Alman Tramvay Dostları Derneği üyeleri, Eskişehir’de tramvayların çalışma sistemini ve tramvay setlerini çok beğendiklerini ifade ettiler. Yapılan gezi sonrası hatıra fotoğrafı çektiren dernek üyeleri, Eskişehir’den sonra İzmir’e geçeceklerini belirttiler.

Tramvay işletmeleri yönetici ile çalışanlarından oluşan ve tüm dünyada tramvayların çalıştığı şehirleri ziyaret eden Alman Tramvay Dostları Derneği, tramvayların hareket halinde fotoğraflarını çekerek başta Almanca olmak üzere birçok dilde yayın yapan dergide tanıtım yapıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.