Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce: Halk et ve Halk bakliyat ile de vatandaşımızın yanında olacağız

Çamlıca seçim ofisi açılışında vatandaşlara seslenen Ayşe Ünlüce, yoksulluğa dikkat çekti. Ünlüce, "Keşke yoksulluk olmasıydı, biz bu kadar büyük kapasiteli fırın yapmak zorunda kalmasaydık. Ne yazık ki hükümetin bize yaptığı en büyük kötülüklerden biri zenginler ile fakirler arasındaki uçurumun giderek artmasıdır. Bir tarafta görgüsüz bir zenginlik yükselirken diğer tarafta derin bir yoksulluk yükseliyor. Maalesef bu zenginlik ve yoksulluk arasındaki uçurumdan en çok emekliler ve asgari ücret ile geçinenler nasibini alıyor" dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce: Halk et ve Halk bakliyat ile de vatandaşımızın yanında olacağız
17 Şubat 2024 Cumartesi 16:58

Vatandaşların yoğun ilgisi ile açılan Çamlıca Seçim ofisi önünde vatandaşlara seslenen Eskişehri Büyükşehir Başkan Adayı Ayşe Ünlüce konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Halk Ekmek Fabrikamız yenilendi. Büfelerimizin önünde kuyruklar giderek artıyor. Keşke yoksulluk olmasıydı, biz bu kadar büyük kapasiteli fırın yapmak zorunda kalmasaydık. Ne yazık ki hükümetin bize yaptığı en büyük kötülüklerden biri zenginler ile fakirler arasındaki uçurumun giderek artmasıdır. Bir tarafta görgüsüz bir zenginlik yükselirken diğer tarafta derin bir yoksulluk yükseliyor. Maalesef bu zenginlik ve yoksulluk arasındaki uçurumdan en çok emekliler ve asgari ücret ile geçinenler nasibini alıyor. Bugün emeklilerimiz açlık sınırın altında yaşıyor.  Buna sandıkta ‘hayır’ diyeceğiz. Sadece belediye başkanlarımızı seçmekle kalmayacağız, hükümete de ‘dur, yanlış politika uyguluyorsun, bizi yoksullaştıramaz ve görmezden gelemezsin’ diyeceğiz.  

Önümüzdeki dönem halk et ve halk bakliyatı sizlere çok uygun fiyatlarla sunacağız. Halk Et ve Halk Bakliyat ile aynı zamanda üretimi de destekleyeceğiz. Hayvancılığı üretimin artmasını sağlamak amacıyla sözleşmeli olarak devam edeceğiz. Eskiden bakliyat üretimi yapılan ama giderek kaybolan üç ilçemizi seçerek bakliyat üretimini destekleyeceğiz ve üreticiye alım garantisi vereceğiz. Çiftçimizden aldığımız ürünleri uygun fiyatla Eskişehirlilere ulaştıracağız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.