Kurt: Nebi bey rüyasını anlatıyor

Nebi Hatipoğlu vatandaş karşısında yaptığı bir konuşmada Kazım Kurt ile Şehir Hastanesi’nde karşılaştığını söylemişti. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Nebi Hatipoğlu ile böyle bir karşılaşmanın yaşanmadığını belirterek, “Nebi bey rüyasını anlatıyor olabilir” dedi.

Kurt: Nebi bey rüyasını anlatıyor
18 Şubat 2024 Pazar 15:17

Nebi Hatipoğlu seçim çalışmaları kapsamında yaptığı bir konuşmada vatandaşlara Kazım Kurt ile arasında geçen bir diyaloğu anlatmış ve şunları söylemişti: Ben o gün Şehir Hastanesine gittim bir baktım karşıda Odunpazarı belediye başkanı geliyor Kazım Kurt dedim ki “Kazım abi siz karşı çıkıyorsunuz ne oldu.” Dedi ki “rahatsızım geldim hastaneye geldim” Dedim ki “bak söylediğiniz yalanlar burada karşınıza çıktı

Kazım Kurt: Yalan

Odunpazarı belediye Başkanı Kazım Kurt böyle bir olayın yaşanmadığını belirterek, Nebi Hatipoğlu’nun sözlerine bundan sonra inanmayacağını belirtirken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise “Nebi Bey rüyasını anlatıyor olabilir. Aksi takdirde böyle bir yalana başvurmak için farklı hezeyanlar içinde olmak gerekir. Böyle bir olay asla yaşanmamıştır” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.