ESKİŞEHİR BENİM İÇİN ÖZEL BİR ŞEHİR

Eski Başbakan ve TBMM Başkanı, Cumhur İttifakının son yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Rukiye-İbrahim Demirel Camii’nin açılışına katılmak üzere Eskişehir’e geldi.

ESKİŞEHİR BENİM İÇİN ÖZEL BİR ŞEHİR
26 Temmuz 2019 Cuma 14:41

Eski Başbakan ve TBMM Başkanı, Cumhur İttifakının son yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Rukiye-İbrahim Demirel Camii’nin açılışına katılmak üzere Eskişehir’e geldi. Cami açılışında konuşan Yıldırım Eskişehir’in kendisi için özel bir şehir olduğunu ifade ederek, “Eskişehir benim için özel bir şehir. Eskişehir zaten güzel bir şehir. Biliyorsunuz AK Parti göreve başladığında bende Ulaştırma Bakanı olarak  göreve başladım. 12 yıl kadar bu görevde bulundum. Türkiye’de 50 yılın hayali ilk hızlı treni Eskişehir’e getirdim. Eskişehir’in yollarını böldük, gönülleri birleştirdik.  Eskişehir’in yollarını böldük, hayatları birleştirdik. Ama  bir şeyi yapmadık. Yolları böldük Türkiye’yi böldürtmedik.  Asla böldürtmeyeceğiz. Bu şehrin bir baştan bir başa 12  tane alt üst geçit yaptık. Şehrin çevre yolunu, komşu illeriyle bağlantılarını hepsi sayın vekillerimizle, Bakanım Nabi Avcı hocamızla beraber güzel hizmetler yaptık. İnşallah  bundan sonra Eskişehir başta olmak üzere ülkemize hizmetler yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.