“MÜCADELEMİZ, PROJE İPTAL EDİLİNCEYE KADAR SÜRECEK”

İYİ Parti Eskişehir İl Teşkilatı, Alpu’ya yapılması planlanan termik santrale karşı farkındalık oluşturmak adına düzenlemiş olduğu sergi açılışının ikincisini gerçekleştirdi.

“MÜCADELEMİZ, PROJE İPTAL EDİLİNCEYE KADAR SÜRECEK”
26 Temmuz 2019 Cuma 14:51


Hamamyolu Caddesi’ndeki sergiye İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu yanı sıra partililer katıldı. Sergi açılışında konuşan İl Başkanı Mehmet Aktaş,  "Alpu Ovasına yapılması planlanan kömürlü termik santralin 7’nci ihalesinin iptal nedenleri de ortaya çıktı. Daha önce iptal edilen ihalelerde olduğu gibi son ihalenin de, ihaleye teklif vermeyi düşünen yüklenici adaylarının teknik şartnamelerde yapılmasını talep ettikleri değişiklik önerilerinin değerlendirilmesi nedeniyle iptal edildiği yetkili makamlarca itiraf edildi. Bu itiraf aynı zamanda termik santralin yapımı konusunda iktidar sahiplerinin inadının da beyanıdır. İktidar sahipleri, Eskişehir halkının iradesiyle inatlaşmaktadır. İhalenin iptal nedenleri ve sondaj çalışmalarının kömür rezerviyle ilgili olduğuna dair yapılan açıklamalar bize, gözümüzü bir dakika kırpmadan, dur durak bilmeden, uyumadan, uyutulmadan mücadelemizi sürdürmemiz gerektiğini göstermektedir. Her zaman Eskişehir halkının yanında olan İYİ Parti, Eskişehir halkının farkındalığı geliştirmek, kararlı, sürekli ve pozitif mücadele zeminini pekiştirmek amacıyla organize ettiği “yaşamı seç, kömürlü termik santrale dur de” temalı açık hava sergisinin 2 incisini bugün Hamamyolunda açıyor.  Sergilerimiz, mahalle mahalle kurularak proje iptal edilinceye kadar devam edecek” dedi. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.