Eskişehir AK Parti il yönetiminden 13 isim istifa etti

Eskişehir AK Parti’de, belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyesi aday adaylığına başvurmak isteyen 13 yönetici istifa etti.

Eskişehir AK Parti il yönetiminden 13 isim istifa etti
07 Aralık 2023 Perşembe 13:03

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı’nın 73 kişilik yönetim kurulu listesinde yer alan 13 isim, 2024 yerel seçimlerinde aday adayı olabilmek için yönetimden istifa etti.

İl Yönetim Kurulu’ndan istifa eden isimler arasında Orhan Durmuş,  Hakan Parlakgün, Ayhan İnan, Ergin Gül, Ferda Kaya, Halil Söğüt, Hasan Karacak, Hayati Çakmak, Mehmet Başkaya, Özlem Yalçın, Feriha Ertorun, Mustafa Özkan ve Yılmaz Altın yer aldı. 

İl Yönetim Kurulu’nun 50 kişilik asil listesinde yer alan Erkan Gedik ile Hüseyin Çalışkan isimleri ise yönetimden çıkarıldığı öğrenildi. İstifalar sonrası yeniden şekillenecek yeni yönetimin önümüzdeki hafta kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.