ESKİŞEHİR 2019’U SPOR YAPARAK GEÇİRDİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan spor okullarına Eskişehirliler büyük ilgi gösterdi.

ESKİŞEHİR 2019’U SPOR YAPARAK GEÇİRDİ
26 Aralık 2019 Perşembe 15:25

Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019 yılı içerisinde Şirintepe Spor Merkezi, Haller Spor Merkezi, Büyükşehir Spor Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Osmangazi Spor Sahası, göletler ve Kentpark Kapalı Yüzme Havuzu’nda açılan kurslardan toplamda 15 bine yakın vatandaş faydalandı. Zumba, fitness, pilates, aerobik, basketbol, voleybol, futbol, hentbol gibi branşların yanı sıra denizi olmayan şehirde su sporlarına da büyük ilgi gösteren Eskişehirliler, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı ile Sarısungur Göleti’nde optimist ve kano eğitimleri aldılar.

Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlara spor yapacakları yeni alanlar kazandırmaya devam edeceklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen “Görev ve sorumluluğumuz gereği bir yandan amatör spor ve sporculara destek olurken, diğer yandan da kentimize vatandaşlarımızın spor yapabileceği alanlar kazandırmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz sene Gültepe ve Yenikent Mahallelerimizin tam ortasında açtığımız spor merkezimizden 1 yıl içerisinde 3 bine yakın vatandaşımız ücretsiz olarak faydalanmış. Hemşehrilerimizden gelen bu talepleri gördükçe diğer mahallelerimize de böyle güzel tesisler kazandırmamız gerektiğini düşünüyoruz. Kısa zaman içerisinde Tepebaşı ilçemizin sınırları içerisinde bir merkezi daha hizmete sunacağız” dedi. Eskişehirlilere açılan spor kurslarına gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür eden Başkan Büyükerşen, kış döneminde salonlarda 12 farklı branşta eğitimlerin devam ettiğini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.