ESKİ ALT YAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Kent merkezi ve kırsal mahallelerde yatırımlarını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) sonbahar mevsiminde yağışlarda sorun yaşanmaması için çalışmalara devam ediyor. Ekipler son olarak Atatürk Bulvarı-Kuram Sokak-Şehit Yusuf Turgut Sokak güzergahında yağmur suyu hattı yapım çalışması gerçekleştirdi.

ESKİ ALT YAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
23 Ağustos 2020 Pazar 14:10

Atatürk Bulvarı'nın bir bölümünde trafiği kontrollü olarak sağlayarak çalışmalara başlayan ve 7 saat gibi kısa bir sürede yağmur suyu hattı yapım işlemini tamamlayan ESKİ,  Kuram Sokak ve Şehit Yusuf Turgut Sokak'ta çalışmalarına devam ederken, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi'ne bağlı ekiplerde çalışma yapılan alanda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirerek bulvarı trafiğe açtı.

Yaz mevsiminde yağışlar öncesi yağmur suyu yapım ve yenileme çalışmalarına hız verdiklerini belirten ESKİ yetkilileri, farklı cadde, bulvar ve sokaklarda da çalışmaların devam edeceğini ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.