Erhan Erden aday adaylğını açıkladı: Artık söylem değil eylem zamanı

AK Parti’den Belediye Başkanlığına talip olan Seyitgazi Ziraat Odası Başkanı Erhan Erden, “Yepyeni bir Seyitgazi için yola çıkıyorum” dedi.

Erhan Erden aday adaylğını açıkladı: Artık söylem değil eylem zamanı
14 Kasım 2023 Salı 11:04

Erden, aday adaylık başvurusunu “Sevda olarak gördüğümüz Seyitgazi’miz Belediye Başkanlığı için aday adaylığımızı açıklayarak AK Parti İl Başkanlığımıza müracaatımızı yaptık. Şahsıma, ilçemize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” diye duyurdu.
PROJELER MADDE MADDE HAZIR
AK Parti Seyitgazi İlçe Başkanlığında da kalabalık bir partili gruba yaptığı konuşmada Erden,  “Sizlerde biliyorsunuz ki uzun bir zamandan bu yana yapmış olduğum görevler hasebiyle de ilçemizin her bir köşesini, 51 mahallesini dolaşarak, istişarelerde bulunarak, gözlemleyerek, tabiri caizse adeta röntgenini çekerek bölgemizin sorunlarının neler olduğunu çok iyi biliyor ve her biri için çözüm yollarının ne olduğunu ve bunların çözüme ulaştırılması için gerekli projelerimizin madde madde hazır olduğunu huzurunuzda beyan ediyorum” dedi.
ARTIK SÖYLEM DEĞİL EYLEM ZAMANI
Erden, şöyle devam etti: “Göreve geldiğimizde acil eylem planımız, orta vadeli ve sürdürülebilir uzun zaman dilimine yayacağımız olan yol haritalarımız ile ilçemizi hak ettiği hizmetlerle adım adım buluşturacağız. Sadece gündelik yaşamın kolaylaştırılması değil, turizmde ilçeye katma değer üreterek ilçe ekonomisini canlandırma adına her türlü yol haritamızı uygulama noktasında sizlerin desteğini çok önemsiyor ve bekliyorum. Seyitgazi için söylenebilecek her söz söylendi ama artık söylem değil eylem zamanıdır. Hep birlikte elele ilçemizi daha yaşanabilir, Daha müreffeh, daha canlı daha verimli ve ilçe halkının daha da kazançlı, mutlu ve huzurlu olduğu günler için bugün sizlerin huzurunda Vira Bismillah diyerek aday adaylığımı açıklıyorum.”
MANEVİ MİHENK TAŞLARINDAN ALDIĞIM İLHAM
Uzun bir süredir sahada çalışma yaparak halkın nabzını tutan Erden “Bu inancı bu kararlılığı ve bu cesareti sizlerin desteği ile yapabileceğimize canı gönülden inanıyorum. Seyitgazi'mizin manevi mihenk taşlarından aldığım ilham ile ilçemin bugüne kadar şahsıma birçok görevi tevdi etmiş olmasının karşılığı olarak çok kıymetli hemşerilerime vefa borcumu ödemek için aday adayıyım. Bu yola çıkarken Seyit Battal Gazi’nin kahramanlığını, Sücaaddin Veli’nin hoşgörüsünü, Üryan Baba’nın irfanını, Melik Gazi’nin hikmetini, Himmet Baba’nın inancını kendime rehber edineceğim. Hep birlikte el ele inşallah yepyeni bir Seyitgazi’yi inşa etmek için, yeni bir kan yeni heyecan diyor hepinize saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.